HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 
Mona-Lisa Lieng

Adresse
Østerudveien 10
3320 Vestfossen

E-post
post@monalisalieng.no

Nettsted
http://www.monalisalieng.no
Telefon
90 20 50 12

Faks

Firmabeskrivelse
Mona-Lisa Lieng er en allsidig kunstner fra Vestfossen. Hun er artist, sanger, låtskriver, solist, skuespiller og jobber i tillegg som fitnessinstruktør. Mona-Lisa kommer opprinnelig fra Trøndelag, men flyttet til Vestfossen i 2001. Etter å ha fullført sine masterstudier i sosiologi, begynte hun for alvor å bruke tiden sin på artistkarrieren.

Sangsolist
Mona-Lisa synger i bryllup, begravelser, konfirmasjoner, dåp, jubileer, festivaler, utstillinger, seminarer m.m. Hun er kjent for sine solistopptredener, da hun gjør sitt beste for at sangene fremføres på en verdig og vakker måte.

Som sangsolist akkompagnerer hun seg selv på gitar, men hun samarbeider gjerne med andre musikere dersom dette er ønskelig. Mona-Lisa er også solist i kor og orkester der hun holder konserter med dyktige musikere. Hun synger både klassisk, vise, pop, jazz og annet.

Låtskriver
Mona-Lisa er låtskriver og både skriver og komponerer musikk selv. Som sanger tilbyr hun egne konserter og forestillinger, eller hun kan sette sammen en konsert etter ditt ønske.

Huldra
Mona-Lisa spiller Huldra på Kolberg Gård i Vestfossen. Forestillingene er et samarbeid med Knut Kolberg. Her kan du oppleve Huldra som kommer syngende og dansende inn mens publikum sitter til bords og nyter middagen. Forestillingene kan også oppleves ute ved Svarttjern på sommerstid.

Fitnessinstruktør
Mona-Lisa er en erfaren fitnessinstruktør og gründer av treningskonseptet ShapeDance (www.shapedance.no). ShapeDance, som kun tilbys hos Vestfossen Treningssenter, er svært populært og trekker full sal hver uke. Drivkraften til Mona-Lisa er å få bygdas damer og menn opp av sofaen og i bedre form!

Velkommen til å ta kontakt med Mona-Lisa Lieng!
tilbake


HVA SKJER
 
 
september 2021
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no