HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 


Røkeberg Kultur- og Naturbarnehage BA

Adresse
Røkebergveien 59
3320 Vestfossen

E-post
rokeberg@barnehage.no

Nettsted
http://www.rokeberg.barnehage.no/
Telefon
32 75 70 72

Faks

Firmabeskrivelse
Røkeberg kultur og naturbarnehage åpnet august 2005. Barnehagen er godkjent for 60 plasser fordelt på 3 avdelinger. Åpningstiden vår er 07.00-17.00 mandag-fredag.

Vi kaller oss en natur og kulturbarnehage fordi vi ser på naturen som et lærerikt miljø som kan utvikle og stimulere barn både motorisk og intellektuelt. Kultur utvikles spenningsfeltet mellom tradisjon og fornyelse. Vi ønsker å gi barna mange ulike opplevelser, og ved bearbeiding hjelpe de til å uttrykke noe av dette.

Vi ligger vakkert til på Røkeberg med utsikt over Vestfossen. Vi har skog rett i nærheten med Lavvo som vi bruker jevnlig. Vårt store uteområde blir flittig brukt, og på vinteren har vi mulighet til å ake i flotte akebakker, gå på ski og skøyter. Vi bor også i "kulturhovedstad" med stor spennvidde i kunst og kultur, og dette ønsker vi å dra nytte av ved å bruke de ulike tilbudene i Vestfossen sammen med barna.

Barnehagen satser også på en sunn holdning til mat for barn. Vi ønsker å bidra til at barna utvikler en grunnleggende forståelse for hvordan de kan bidra til sin egen helse for eksempel gjennom å spise sunn mat. Vi baker brød til måltidene, har egen grønnsakshage, salatbar en gang i uka, og feirer bursdager med fruktspyd og smoothies.

Det er viktig for oss at ditt barn føler seg trygg og trives her.
tilbake


HVA SKJER
 
 
juli 2020
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no