HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 


Dagfinn Kolberg

Adresse
Torbergveien 20
3320 Vestfossen

E-post
post@dagfinnkolberg.net

Nettsted
http://www.dagfinnkolberg.net/
Telefon
994 75 234

Faks

Firmabeskrivelse
Dagfinn Kolberg er en multikunstner fra Vestfossen. Han er musiker, låtskriver, naturfotograf, skribent, forfatter og ikke minst en eminent tolker av Neil Young!

Dagfinn har levd som frilanser i snart 20 år og har samarbeidet med bl.a. filmfotograf Arne Nævra og artisten Jonas Fjeld.

Dagfinn spilte i flere rock/blues-band på 90-tallet og reiste også rundt som trubadur i flere år - med mye Neil Young på repertoaret. Fra ca. 2001 tok skriving av egne låter (skaurock) mer og mer over, og den første plata, «Dronningdrøm», kom i 2002. Deretter fulgte «Funnet min flokk» (2004), «3320 Vestfossen» (2006), «Skaumann» (2007) og «Det gode livet» (2010).

Sistnevnte involverte et stjernelag av norske musikere; Bent Bredesen, Olaf Olsen (Big Bang), Hilde Heltberg, Eivind Kløverød, Ben Basgård, Morten Qvenild, Fredrik Barstad og Heidi Grete Aasland.

Sjangermessig spenner musikken over alt fra vise og roots til rock og bluesaktige innslag.

Dagfinn er nå godt kjent for sine konserter både innendørs og utendørs - gjerne langt til skogs og til alle årstider - og ofte kombinert med egne naturfotografier og naturfilm på storskjerm.

Han tar oppdrag for både små og store forsamlinger enten det er inne eller ute. Korte eller lange skaurock-stunt med kassegitar og munnspill har blitt Dagfinns varemerke, en blanding av konsert med egne låter/Neil Young og kåseri og fortellinger fra egne naturopplevelser i alt fra kulturlandskap til villmark.

Han har også mulighet til å sette sammen fullt band hvis ønskelig. Dagfinn Kolberg mottok Øvre Eikers Kulturpris i 2004 og ble valgt til Årets Vestfossing i 2008.
tilbake


HVA SKJER
 
 
september 2021
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no