HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

God mottakelse for ny delikatessebutikk i Vestfossen

Det ble en god mottakelse for den nye delikatesseforretningen rett over gata for Kiwi i Vestfossen i dag. Kundene sto formelig i «korona-kø». Arild og Jannicke håper kundene fortsetter å strømme på.

 

Arild Sørensen har et greit slagord på veggen bak seg. «Vi gjør så godt vi kan og vi kan det vi gjør». I denne uka åpnet han ny delikatesseforretning i Vestfossen.

 

De fleste dagligvareforretninger har kuttet ut ferskvare- og fiske-disken med unntak av Spar på Eiker Senter. Derfor ble det godt mottatt da det ble kjent at det skulle åpnes en ny delikatesseforretning i Vestfossen med ferske fiskeprodukter og noe vilt.
 
I dag kunne Arild Sørensen og kona Jannicke fra Ormåsen og tidligere Røkeberg åpne sin nye butikk. Den er ikke stor, men inneholder det viktigste. Et par kjøledisker til ferskvare og et lite kjøkken hvor det freste i pannene mer eller mindre hele tiden. Stedets lakseburger med ekstra krydder slo nemlig godt an hos kundene.
 
De to driverne bor nå på Ormåsen, men har bodd på Røkeberg i flere år før det. Det siste halvannet året har de drevet en tilsvarende butikk på Kongsberg, men konkurransen gjorde at det ikke ble noen stor butikk. Før det solgte de ulike varer fra boden sin på torget i Kongsberg.
 
Nå satser paret - godt hjulpet av sine to døtre - på Vestfossen. Mottakelsen de har fått på sosiale medier lover godt, men det gjenstår å se hvor mange «likes» som omgjøres til faktiske kunder.
 
- Vi har et samarbeid med Hansens Røkeri i Drammen. De er kjent for å levere kvalitetsvarer og vi er derfor trygge på at det er prima varer som kommer derfra. I tillegg lager vi det meste her på «huset», sier Arild mens han steker sine godt krydrede lakseburgere.
 
I tillegg til fersk fisk kan du få sjøkreps kokt på morgenen, ferske reker, stekte fiskekaker i flere varianter og en rekke salater på boks - alt hjemmelaget. Og lengter du etter sommerlukten med stekt makrell, er det faktisk mulig å oppnå den allerede nå. For årets ferske makrell er kommet i butikkene - i hvert fall i Storgata 49 i Vestfossen.
 


Hele familien Sørensen bidrar når det trenges i Sørensen Fisk og Vilt. Her ser vi (f.v.) Jannicke, Helene, Kristine og Arild på åpningsdagen. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
november 2021
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no