HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Åpner ny blomsterbutikk i Vestfossen

Om ikke mange dager får Vestfossen endelig sin egen blomsterbutikk igjen. Eirin Sten Pedersen realiserer nemlig drømmen sin og åpner dørene til Blomsterperrongen -med litt ekstra i stasjonsbygget i Vestfossen.

Eirin Sten Pedersen åpner onsdag sin egen blomsterbutikk på perrongen i Vestfossen etter lang tids oppussing.

 

Eirin har lenge drømt om å starte opp noe eget i lokalmiljøet sitt. Blomster har hun jobbet med i 16 år. Hun startet som ekstrahjelp og har vært innom alle ledd i bransjen, og i mars var endelig det siste fagbrevet på plass.

- Jeg liker så godt å hjelpe kunder med å finne riktig produkt til sine anledninger. Det å hjelpe dem med å sette sitt eget preg på og gjøre sin blomsterhilsen personlig, er en sann glede, sier hun.

Endelig falt alt på plass.
Eirin har lenge kikket på egnede lokaler, men det var en del som skulle klaffe for å kunne oppnå alt hun ønsket med sin blomsterbutikk. Da stasjonsbygget ble ledig åpnet det seg en mulighet. Hun ringte Bane NOR og fikk en avtale. Derfra begynte ballen fort å rulle.

- Det var en idé som ble til en handling i løpet av én uke. Timingen stemte, muligheten oppsto og alt falt naturlig på plass. Både med hensyn til familie, lokalet og drømmen, sier Eirin.

På Blomsterperrongen vil hun tilby en stor variasjon av blomster og interiør- og gaveartikler. Ute på den store verandaen ønsker hun å skape et flott utemiljø ved å fylle den med sesongens utevarer og også tilby muligheten for å sette seg ned med en kaffekopp og litt bakst.

Venterommet står også til butikkens disposisjon, så ikke bare blir dette en blomsterbutikk, men kan også bli et fint samlingspunkt i bygda. Allerede før Eirin har offisielt åpnet har hun fått bestillinger til to bryllup og én begravelse. Hun tilbyr også utkjøring av blomster til private, bedrifter og i anledning bryllup og begravelse for å nevne noe.

Gleder seg
Etter mange ukers intens jobbing kan hun endelig se frem til å åpne dørene onsdag 16. oktober. De har hatt en oppussingsjobb som har krevd mye. Taket er åpnet til sin opprinnelige stand og de store profilerte listene gir et historisk sus over lokalet.

Nå er det også fylt til randen av blomster og en stor variasjon av interiørartikler, så de resterende dagene skal brukes til å fylle de mange hyllene.

- Nå begynner jeg å se det endelige resultatet og jeg gleder meg veldig til åpningen. Alle som én er hjertelig velkommen, avslutter Eirin.

Det blir et stort utvalg i blomster og gaveartikler i den nye butikken. En kopp kaffe kan du også få om du stikker innom. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
november 2021
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no