HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Gjentar Dirty Dancing Reunion - suksessen

Lørdag 17. august gjentas 2017-suksessen med en egen Dirty Dancing Reunion på Papirkjelleren i Vestfossen. Alle tidligere gjester av stedet inviteres til en jubileumsreunion og mimrefest.

Mange har gode minner fra tiden da de danset og festet på Dirty Dancing i Vestfossen. Nå kan de komme tilbake og mimre over gamle glansdager.

 

- Det er nå 30 år siden dørene åpnet til Eikers største diskotek og siden vår forrige reunion i 2017 var en knallsuksess, så velger vi å kjøre på med en jubileumsreunion 17. august, sier Jan Kristensen.
 
Han var en av initiativtagerne og eierne som åpnet dørene til ett av de viktigste og mest besøkte samlingspunkt på den tiden, nemlig Dirty Dancing.
 
Dirty Dancing var en kjempesuksess i alle de årene de holdt åpent på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet. I de gamle nedlagte fabrikklokalene etter Vestfossen Cellulosefabrikk klarte de det utrolige - å starte opp Eikers største diskotek -etter sigende også Buskeruds største. Folk fartet fra både fjern og nær til stedet der det i tillegg til diskotek også var konserter og andre aktiviteter.
 
Lørdag 17. august kl. 20.00 åpnes dørene på Papirkjelleren til nok en mimrefest. For mange blir dette deres første reunion for, som sist, er aldersgrensen 40 år. Mange var ikke «gamle nok» for to år siden da sist reunion fant sted.
 
Rundt 300 billetter er allerede blitt solgt på forhånd, så det blir oppfordret å sikre seg sin billett allerede nå. I 2017 ble alle billettene revet bort og arrangørene håper på samme suksess igjen.
 
Maleriene som prydet veggene på Dirty Dancing - malt av den lokale kunstneren, Bjørn Kristoffersen - er hentet frem og vil bli hengt opp. Bilder fra diverse aktiviteter og folk fra glanstiden vil rulle og gå på stort lerret gjennom hele kvelden og DJ vil spille kjente og kjære låter fra 80- og 90-tallet gjennom kvelden. Det vil også bli noen konkurranser i løpet av kvelden.
 
Som tidligere nevnt, er det som er litt spesielt med akkurat dette arrangementet, er at det er 40-års aldergrense. Dette ble avgjort for å favne flest mulig av de gjestene som faktisk var gamle nok til å komme inn på Dirty Dancing den gangena og for å lage en fest for alle de som har gode minner derfra. Dette har blitt veldig godt mottatt da det ikke er så mange arrangementer som er direkte målrettet mot denne aldersgruppen.
 
- På den måten vil vi også garantert møte mange gamle kjente som vi kanskje ikke har sett på mange år. Veldig mange har sagt det har vært ekstra moro å bli spurt om legitimasjon når de kjøper billetter, sier Jan Kristensen.
 
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
november 2021
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no