HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Allsidig program på årets 24 timer i Vestfossen

Vestfossen 24 timer 2019 arrangeres lørdag 1. juni. Programmet er ikke helt spikra ennå, men så langt lover det godt for et allsidig og interessant kulturdøgn.

Allsangen på Onkel Thor drar alltid mye folk og Vestfossen Mannskor stiller med flere forsangere dette året. (Foto: Privat)

 

Som alltid er åpningskonserten allerede fredag 31. mai i Vestfossen kirke. Arrangementet starter klokka 23.00.
 
Lørdag klokka 10.00 åpner dørene i Bruget, stedets lille lokalhistoriske museum nedafor kraftstasjonen ved Vestfossen Her kan du blant annet se den flotte modellen av Vestfossen sentrum fra slutten av 1950-tallet. Modellen utvides stadig, og gir et flott «bilde» av hvordan Vestfossen har utvikla seg. Bent Ek vil også holde et lokalhistoriske foredrag. Nærmere detaljer kommer seinere.
 
Klokka 12.00 er det klart for lesestund for barna, der Bokbamsen, Ranveig Nymoen, kommer på besøk til Vestfossen Kunstlaboratorium. Umiddelbart etter at lesestunden avsluttes, blir det utdeling av Poesiprisen for elever ved 3. klasse på Vestfossen barneskole.
 
- Elevene i begge klassene har hatt undervisning i diktskriving med forfatter Øivind Hånes. Engasjementet har vært stort, og vi gleder oss til å høre resultatet, sier Stein Andersen.
 
Juryen som velger ut de to prisvinnerne er i år Ranveig Nymoen, forfatter Camilla Otterlei og Øivind Hånes. Prisen er et flott diplom og gavekort i en bokhandel.
 
Klokka 15.00 er det klart for pop, rock og allsang på Onkel Thor. Pop- og rockmusikken tar «Spiller ingen rolle» seg av. Kjenner vi bandet rett, blir det fullt trøkk fra alle første til siste tone.
 
Vestfossen Mannskor blir forsangere på allsangen, med en fint knippe populære sanger med sommer i seg. Forsanger-oppgaven fordeles i år på flere av sangerne. Koret og Kvartetten vil også bidra med egne sanger. I år som tidligere bør dette bli et par hyggelige timer i populærmusikkens og sangens tegn.
 Forfatter Øivind Hånes har lært barna ved Vestfossen skole å skrive dikt og under 24-timern blir det prisutdeling. (Foto: Privat)
 


Bandet «Spiller ingen rolle» får du høre på utescenen til Onkel Thor også i år. Her blir det rock- og popmusikk og garantert god stemning.

(Foto: Bjørn Kristoffersen) >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
juli 2020
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no