HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Vestfossen Cup feirer 20 år - inviterer hele bygda til fest

I år arrangeres Vestfossen håndballcup for 20. gang og klubben inviterer hele bygda til å bli med på jubileumsfesten helgen 26. til 28. april.

Helgen 26. til 28. april er det igjen duket for Vestfossen Cup - for 20. gang. Her blir det håndballfest for store og små.

 

Det blir tivoli i Vestfossen Park hele helgen og lørdag kveld er det Glow stick diskotek med gratis inngang for alle barneskoleelever fra 1. til og med 6. klasse i Øvre Eiker kommune. Lørdag blir det også besøk av håndball-legenden Karoline Dyhre Breivang, som vil holde foredrag i Vestfossen Flerbrukshall.

Tivoli
Skandinavisk Tivolipark kommer med karuseller for alle aldre og mye moro i Vestfossen sentrum hele helgen. Tivoliet vil være åpent både fredag, lørdag og søndag.

Glow stick diskotek med gratis inngang
Lørdag kveld er det Glow stick diskotek fra kl. 18.30 – 22.00, i Papirkjelleren som er et stilig festlokale under Kunstlaboratoriet. Diskoteket er åpent for alle barneskoleelever i Øvre Eiker fra 1. til og med 6. klasse, og takket være støtten klubben har fått fra Øvre Eiker kommune er det gratis inngang i år. Alle får også en glow stick hver.

Ikke bare dansing
I tillegg til diskotek blir det sumobryting, og megadart med ball.
Det blir salg av glow stick og andre lys-effekter, samt kiosk med mat, drikke og godis.

Takket være sponsing fra kommunen blir det gratis diskotek i Papirkjelleren. Det blir kveldens høydepunkt for alle fra 1. til og med 6. klasse.


Foreldrekafe
Det blir også foreldrekafe i et eget område i lokalet, hvor foreldre kan prate og kose seg mens barna er på disko.

Trygghet og sikkerhet
- Vi vil ha et godt vakthold både inne og ute og et inngjerdet uteområde, så dette skal oppleves og være trygt og godt for barna, sier turneringsleder Øyvind Kjos.

Begrenset antall billetter
De som ikke deltar i Vestfossen Cup kan sikre seg inngang ved å hente billett i Vestfossenhallen fredag 26. april fra kl. 17 til kl. 21 og lørdag 27. april fra kl. 08 til kl. 16. Så sant det er billetter igjen så kan du også få dette i døren når diskoteket åpner.

Foredrag med Karoline Dyhre Breivang
For trenerne og de eldre spillerne blir det foredrag med håndball-legenden Karoline Dyhre Breivang i Vestfossenhallen lørdag kl. 19.30.

«Nøkkelen til suksess – hvordan bygge et vinnerlag»
Karoline Dyhre Breivang kan se tilbake på en helt eventyrlig karriere. Da hun ga seg på landslaget i 2015, var det etter 305 kamper med flagget på brystet. Ingen har flere.

Gjennom alle disse årene har Karoline erfart hva som skal til for å gjenskape suksess gang etter gang, og hun har selv hatt en nøkkelrolle i å opprettholde og utvikle vinnerkulturene.

Karoline Dyhre Breivang kan se tilbake på en helt eventyrlig karriere. Hun deler av sin erfaring på et eget foredrag under cupen.


Dette er Vestfossen Cup
- Vårt mål er at Vestfossen Cup skal være den perfekte sesongavslutningen, og vi legger vekt på å være en cup hvor det sosiale og utenomsportslige er minst like viktig som det sportslige, sier Kjos.

Et årsverk med dugnadstimer
Vestfossen Cup arrangeres av håndballgruppen til Vestfossen Idrettsforening og er deres viktigste inntektskilde.

- Vi er stolte av hva vi klarer å få til på dugnad. Dugnadstimene som legges ned under cuphelgen tilsvarer faktisk et helt årsverk. All ære til den flotte, positive og engasjerte foreldregruppen i klubben vår, og i våre samarbeidsklubber Hokksund IL og Birkebeineren IF, sier Øyvind Kjos.

Fakta 2019
• 134 lag.
• 15 klasser (fra 7 til 15 år).
• 1.100 spillere.
• 351 kamper.
• Det spilles i fire haller (Vestfossen, Hokksund, Mjøndalen og Eknes).
• 400 overnattende på Vestfossen Barne- og ungdomsskole.
• 54 lag deltar på lagkonkurransen.

Det blir et stort tivoli i parken denne helgen slik at både spillere og alle andre kan glede seg over karuseller og andre aktiviteter. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
juli 2020
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no