HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Ole Edvard Antonsen til Vestfossen

Øvre Eiker Musikkorps og Celebration Gospelkor har i flere år hatt sin egen julekonsert sammen med lokale gjester i Vestfossen kirke. Denne gangen er det de som er gjester, og det med selveste Ole Edvard Antonsen som solist.

Ole Edvard Antonsen kommer til Vestfossen med sin 10-års jubileumsturné av Desemberstemninger. Han har med seg Stine Hole Ulla og Knust Marius Djupvik og sammen med Øvre Eiker Musikkorps og Celebration lover dette mildt sagt godt.

 

- Dette kommer til å bli en stor og vakker konsert sammen med Ole Edvard Antonsen på hans 10-års jubileumsturné av Desemberstemninger. Han har med seg Stine Hole Ulla og Knust Marius Djupvik, sier Petter Anthon Næss.
 
I år samles altså Øvre Eiker Musikkorps og Celebration Gospelkor i flerbrukshallen i Vestfossen torsdag 13. desember kl. 19.00 til en konsert helt utenom det vanlige.
 
En av verdens fremste trompetister spiller opp. Han gjorde stor suksess med Tour de Force i 1992, hvor han tok trompeten ut i nye landskap, og han gir ut ny musikk fremdeles som gjør Ole Edvard Antonsen til en ettertraktet artist og solist.
 
Han har i høst vært «Artist in Residence» på festival i Brasil, er leder for Festspillene i Elverum, han er fast dirigent med Prinsens Orkester i Danmark, og nå ute på sin tiende runde med Desemberstemninger.
 
Konserten har alt du kan ønske deg i julemusikken, pluss flere overraskelser. Kor og orkester spiller sammen og det blir både nakent og storslagent når låter som VIDDA og O Helga Natt skal fylle salen.
 
I Ole Edvard-bandet sitter dirigenten til både korps og kor, Petter Anthon Næss og trakterer tangentene. Han får kort vei til jobben denne dagen. Han har turnert i mange år med de fleste - først i 1996 med Stille Natt, så med Bettan & Jan Werners Jul så lenge de reiste, og med Rein Alexander holder han fremdeles på. De to siste årene har han vært med Bettan, Blunck og Endresen.
 
- Nå er det en «fjær i hatten» opplevelse å få være med Ole Edvard på dette. Vi har reist i nord Norge, midt Norge og på Vestlandet så langt, og det har vært fantastiske konserter med nydelige musikere og sangere, sier Petter Anthon Næss.
 
Stine Hole Ulla og Knut Marius Djupvik er på plakaten, og i bandet spiller Per Hillestad trommer og Tom Erik Antonsen på bass. De kommer altså i tillegg til Øvre Eiker Musikkorps og gospelkoret Celebration.
 
- Vi håper at publikum skjønner at dette er en anledning utenom det vanlige til å oppleve en så stor og flott konsert her i Øvre Eiker. Både korpset og koret gir et løft og har også en egen avdeling under konserten. De som kjenner oss vet at dette ikke låter «korps», selv om det er akkurat det vi er, og med Gospelkoret Celebration låter dette skikkelig flott, og vi gleder oss stort til å samles, sier Næss.
 Gospelkoret Celebration har feiret sitt 20-års jubileum dette året med mange store konserter, men konserten i flerbrukshallen kommer trolig til å toppe de fleste. Her øves det intens med Petter Anton Næss som dirigent og pianist.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
juli 2020
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no