Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Jubileumskonsert slik du aldri har hørt koret før

Gospelkoret Celebration varsler en jubileumskonsert som du aldri har hørt maken til, førstkommende søndag. I hvert fall ikke fra dette koret. Vestfossen kirke er stedet.

Frøydis Grorud - best kjent fra Beat for Beat på NRK og Petter Anthon Næss foran koret i går kveld. Her var det intense øvelser og finsliping på detaljer.

 

Torsdag var det storøvelse på Haug Menighetssenter. Her var en rekke av korets tidligere medlemmer og fullt band. Og det svingte skikkelig. For både tidligere sangere og musikere er invitert med på festen i Vestfossen kirke søndag kveld.
 
Til denne konserten kommer også Frøydis Grorud med sin kjente saksofon fra Beat for Beat på NRK. Også tidligere dirigent, Siri Christensen, kommer - denne gang som solist. Hun har en stemmeprakt som er de færreste forunt. Også Bjørn Tore Hovland fra Vestfossen Mannskor er hentet inn som solist denne dagen.
 
Celebration har hatt over 10 konserter rundt om i landet dette året for å feire sitt eget 20-års jubileum. Med seg har de blant annet hatt Elisabeth Andreassen -best kjent som «Bettan».
 
Men nå har de laget en konsert og et show som du ikke har sett maken til - hvis vi skal tro korets musikalske leder og dirigent - Petter Anthon Næss.

Petter Anthon Næss holder et høyt tempo for å få koret til å yte sitt beste. Her overlates ingenting til tilfeldighetene før søndagens konsert i Vestfossen kirke.


- Vi er veldig glade for at Frøydis Grorud takket ja til å bli med på denne konserten. Hun har spilt med Celebration tidligere og var derfor ikke vond å be. I tillegg har vi fått på plass et band med Rolf Øyvind Hæg på trommer, Øyvind Nilsen på bass, Per Gustavsen på saks, James Robert Hendry på trompet og Lasse Gulbrandsen på piano, forteller Petter Anthon Næss.
 
Det blir naturlig nok mye gospelmusikk i den to timer lange konserten. Men koret lover også sanger som du ikke har hørt dem synge før - også innen sjangeren pop og jazz.
 
I pausen blir det skikkelig bursdagsfeiring med servering og sosialt samvær. For dette er den siste konsert i bursdagsfeiringen av 20-åringen og det skal ifølge Petter Anthon gjøres på skikkelig vis.
 


Frøydis hadde ikke mer enn ankommet øvelsen før hun dro i gang sammen med Petter og de andre medlemmene i Celebration. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
august 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no