Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Allsidig og spennende Markensprogram

Selv om det tidligere i år hersket tvil om det ble noen Vestfossen Marken i år eller ikke, har VIF klart i få til et program med stor variasjon og spenning i Vestfossen kommende helg. Det skjer i samarbeid med andre lokale aktører.

Førstkommende helg er det igjen klart for Vestfossen Marken og Eiker Matfestival. Yr.no melder om varmt og godt vær og ikke en regndråpe - akkurat som bestilt.

 

Det blir både tivoli og boder også i år og det hele åpner fredag ettermiddag. På programmet denne dagen står «Damer i blues» med Rita Engedalen og Margit Bakken om bord på MS Eikern. Den vil ligge til kai hele kvelden for de som vi ha med seg musikk og underholdning i kombinasjon med en matbit.
 
På kvelden er det også musikk på Onkel Thor og det er ikke ukjente Snipp Snapp som spiller her.
 
Variert program
Lørdag er det et variert program fra scenen og i gata ellers. Ungdommen gis god plass og det blir troppsturn, moteshow og ulik underholdning. Mannen bak pannekakeroboten kommer også for å lage et lite show her. I tillegg kommer Fiskum Barne- og Ungdomsteater med en framføring. Ettermiddagen på scenen avsluttes med dukketeater og ungdomsbandet Krøllalfa.
 
Men det er mye annet som skjer også. Blant annet NM i Casting på Strandajordet fra tidlig formiddag. Dette er en begivenhet utenom det vanlig og verdt å få med seg.
 
Som i fjor er det også Eiker Matfestival på Fossesholm, og ettersom det er ventet stor trafikk til Vestfossen denne helgen, oppfordres folk til å bruke bilen minst mulig.
 
På ettermiddag er det mye å velge i. MS Eikern byr på musikk av Olav Aas og Aleksander Kristoffersen. Litt senere på kvelden er det Countryshow med Lene Lie fra Skotselv på båten.
 
På Onkel Thor er det gratiskonsert med bandet Asbest og ikke minst er det konsert og dans i flerbrukshallen med Highland Fling. På Folkets Hus har «Dansefoten» et eget arrangement. Asbest kommer også sent på kvelden til Onkel Thor og holder det gående utover natta.
 
For de som liker sport, kan lørdagen også by på fotballkamp på Strandajordet mellom VIF og Bjørnevatn.
 
Auksjon og tekninger
Også søndag er det stor aktivitet fra Kiwi-scenen. Her fristes det med diverse underholdning, men også en stor auksjon somledes av Ole Herman Borgan.
 
Årets avslutningsshow er det Vårin Strand fra Hokksund som står for sammen med egne musikere. Etter det skal det selvsagt trekkes en rekke premier og deles ut priser før VIFs billotteri skal trekkes.
 
Det er NM i Casting også søndag formiddag før det blir utegudstjeneste ved brygga. Her er det tatt værforbehold og det blir flytting til kirken om det regner. Men Eiker Matfestival går som planlagt uansett vær og MS Eikern byr på Øl-smaker cruise.
 
Som mange sikkert har fått med seg åpner Villars dørene igjen lørdag og søndag under Marken, men dette er kun for denne helgen. Også Vestfossen faste serveringssteder og attraksjoner er åpne denne hegen.
 
Matfestival på Fossesholm
Lørdag og søndag fra kl. 11.00 er det altså matfestival på Fossesholm. Her blir det noen foredrag og åpning av det nye lysthuset på stedet. Men framfor alt er det en rekke aktiviteter for barna og mange dyr i Barnas bondegård.
 
Matfestivalen er også et sted for å handle kortreist mat av ulike sorter og her er det stort spenn i tilbudene. Det er også kafé og muligheter til å slappe av inne på den fine herregården.
 

Fullstendig program for Vestfossen Marken finner du HER

 

Fullstendi gprogram for Eiker Matfestoval finner du HER


  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
juni 2019
ma  ti on to fr
juli »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no