Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Åpner tre nye utstillinger i Vestfossen i morgen

Vestfossen Kunstlaboratorium inviterer til åpning av tre nye utstillinger lørdag 18. august kl. 14.30. De kommer i tillegg til utstillingene som ble åpnet i mai og som vil henge ut sesongen til 23. september.

«Truckene suser frem og tilbake» er navnet på utstillingen der seks kunstnere har gått sammen. Blant dem er Lars-Andreas T. Kristiansen, som nå er daglig leder av VKL.

 

«Truckene suser frem og tilbake»
Utstillingen «Truckene suser frem og tilbake» finner du i Arena Vestfossen. I utstillingen presenteres nye og eldre arbeider av seks kunstnere. Tilsynelatende har kunstnerne kun en ting til felles - de arbeider under samme tak. Likevel trer det frem en kollegial samtale som fletter Kenneth Alme, Javier Barrios, Are Blytt, Lars-Andreas Tovey Kristiansen, Siv Bugge Vatne og Ståle Vold sammen.
 
Tankegodset som ligger bak de visuelle beretningene i utstillingen både påvirkes og utvides gjennom de ulike prosjektene, slik samtaler mellom kollegaer kan bidra til å skape nye retninger og vendinger i den enkeltes tankerekker. Publikum inviteres til å la tankene og samtalene suse frem og tilbake. Kurator for denne utstillingen er Kari Skippervold.
 
Airpost Poetry av Takashi Hiraide
I august 2017 oppholdt Takashi Hiraide seg på Vestfossen Kunstlaboratoriums (VKL) gjesteatelier sammen med sin kone, poeten Michiyo Kawano. Hiraide er nå tilbake for et nytt opphold i Vestfossen, og i den forbindelse stiller VKL ut et av hans kunstprosjekter; «AIRPOST POETRY 2018». Dette består av postkort hvor gamle, private fotografier kombineres med utdrag fra Hiraides tekster og sendes til forfatterens venner. Postkortene har blant annet vært utstilt i Toronto høsten 2016 og i Kamakura høsten 2017. Utstillingen varer bare til 24. august.

Vestfossen Kunstlaboratorium inviterer til åpning av utstilling med den japanske poeten og billedkunstneren Takashi Hiraide.


Kunst på landet!
Kunst på landet! er Vestfossen Kunstlaboratoriums sommerkurs for barn og unge i alderen 9-14 år, med fokus på samtidskunst og kreativ læring.
 
Ideen bak kurset er å gi barna et rom der de både får møte og lære om samtidskunsten, samtidig som de får tilbringe tid sammen med andre barn og være med å utvikle Kunstlaboratoriet til en sosial møteplass for mennesker i alle aldre.
 
Hvert år utvikler formidleren med ansvar for kurset et nytt innhold der deltagerne får oppleve samtidskunsten i Kunstlaboratoriets utstillinger og skape kunst selv. Kurset foregår over tre perioder og avsluttes med en utstilling.
 


Vestfossen Kunstlaboratorium inviterer til årets Kunst på landet!-utstilling lørdag.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
mai 2019
ma  ti on to fr
juni »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no