Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Ønsker velkommen til Vestfossen 24 timer for 15. gang

2. juni arrangeres Vestfossen 24 timer for 15. gang. Som vanlig er det åpningskonsert i Vestfossen kirke allerede kvelden før, fredag 1. juni klokka 23.00.


I fjor var det åpningskonsert med Aleksander Kristoffersen Band i kirken. I år blir det flere innslag og åpning ved ordføreren.

 

Arrangementet åpnes av ordfører Ann Sire Fjerdingstad. Så går det slag i slag, gjennom hele lørdagen Det blir mange godbiter, fortrinnsvis av lokale krefter fra bygda vår, unge og gamle, kor, korps og band, og kunstnere av flere slag.
 
Noen smakebiter
Åpningskonserten i år er ved kulturskoleelev Rasmus Longva Haugland på piano, og Vestfossen Mannskor Dobbelkvartett med band.
 
- Vi kan videre love lesestund for barna, utdeling av Poesipris for 3. klaser ved Vestfossen barneskole, Parkkonsert, med blant andre Vestfossen Salongorkester, innslag fra Øvre Eiker Musikk- og kulturskole ved Sebastian Olav Næss, Paul Gustav (saxofon) og Vanessa Lofsberg (piano), Eirin Bolddvik (piano), Wiktoria Zulewska (klarinett) og Sebastian Olav Næss, trombone, sier primus motor for arrangementet, Stein Andersen.
 
Som vanlig deltar også Vestfossen Blandakor og Vestfossen Mannskor.

Allsangen på Onkel Thor er alltid populært og i år stiller mannskoret med forsangere av ypperste merke.


Men vi må ikke glemme den populære allsangen på Onkel Thor på ettermiddagen. Her er det bandet «Spiller ingen rolle» som rocker oss i gang, og før vi drar i gang allsangen, der Mari Hellebø Halvorsen og Mari Hals Hellerud med Vestfossen Mannskor er forsangere, og Jensen Jazzband tar stafettpinnen videre.
 
Det blir også ungdomskonsert i Parken, kveldskonsert i Parken, og seinkveldskonsert på Onkel Thors utescene.
 
Detaljert program er klart om kort tid.
 
- Alle arrangementer er gratis, men vi lar hatten går rundt, og håper alle gir en skjerv i den. Velkommen til kulturdøgnet i Kulturhovedstaden Vestfossen, sier Stein Andersen.
 
 

Det blir flere konserter på Parkscenen i år og her kan du se opptredener av unge og lovende artister som satser på musikk. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
oktober 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no