Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Arrangerer loppemarked med stand up

Det å reise til Tyskland og Polen for å lære mer om menneskeverd og det som skjedde under den andre verdenskrig, er langt fra billig. Derfor må elevene selv gjøre en innsats gjennom ulike dugnader. Loppemarked med stand up i Vestfossen, er bare ett av tiltakene.

Jon Schou stiller opp i Vestfossenhallen lørdag 7. april for å holde et mini stand up show for alle som besøker loppemarkedet til 8. klasse på Vestfossen Ungdomsskole.

 

Alle 10. klassingene i Vestfossen reiser på lik linje med resten av sine jevnaldrende i Øvre Eiker , på toleransereise til Tyskland og Polen. Kommunen sponser halve kostnaden, men resten av utgiftene må elevene selv skaffe til veie gjennom ulike dugnader og innsamlingsaksjoner.
 
Det er nemlig slik at ingen skal utestenges fra disse turene av økonomiske grunner og egenbetaling er som kjent ikke aktuelt i norsk skole i dag.
 
8. klasse ved Vestfossen Ungdomsskole er ikke noe unntak. De må skaffe pengene til turen om to år selv og lørdag 7. april er det loppemarkedet i Vestfossenhallen som står på planen.
 
De har samlet en stor mengde lopper, men trenger selvsagt et stort og kjøpevillig publikum. Til å hjelpe seg med det har de fått komikeren Jon Schou fra Drammen til å holde et mini stand up show i hallen.
 
I tillegg til et stort utvalg i lopper, blir det kiosksalg og en stor matvogn uten forhallen. Alle inntekter går altså til dagens 8. klassinger for at de skal komme seg på tolereise til Tyskland om to år.
 
Arrangementet er mellom kl. 13.00 og 16.00.
 
 

 
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
mai 2019
ma  ti on to fr
juni »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no