Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Jobber for ny festkonsert i Vestfossen

- Vi gjentar suksessen og ønsker velkommen til nok en musikalsk festaften på Folkets Hus i Vestfossen, sier Marion i Majas Kulturservice.

Marion K. Jacobsen i Majas Kulturservice arrangerer for tredje gang festkonsert i Vestfossen. I år blir det 14. april og en hyllest til både mannlige og kvinnelige artister i kommunen.

 

I år har de valgt en ny vri - nemlig å holde konserten 14. april og gir en hedersplass til de mange mannlige musikerne de har i kommunen i tillegg til de kvinnelige.
 
I år, som i fjor, ble det besluttet at alt overskudd av billettsalget går til en god sak. I år falt valget på bandet «Spiller ingen rolle».
 
«Spiller ingen rolle» er et bandtilbud for unge og voksne utviklingshemmede under ledelse av en engasjert bandleder, André Wilting. De øver hver uke på Rockeverkstedet i Vestfossen og underholder jevnlig rundt omkring i kommunen.
 
- Arrangør og artister var skjønt enig om at «Spiller ingen rolle» er et godt bilde på hva vi i år ønsker å formidle, nemlig musikkglede, sier Marion K. Jacobsen.
 
Årets konsert er fortsatt inspirert av kommunens motto «Sammen skaper vi et livskraftig Øvre Eiker» og arrangøren ønsker å vise den store bredden og kvaliteten blant kvinner og menn, jenter og gutter som driver med musikk.
 
- Vi ønsker å vise fram yngre, kommende musikere i samarbeid med de mer etablerte artistene i spennende kombinasjoner og innenfor forskjellige musikalske sjangre, sier Marion som mener at dette blir en festkonsert av de sjeldne og verdt å få med seg.
 
Alle artistene er ikke klare ennå så den lista kommer senere.
 

Sammen skaper vi er mottoet foran denne konserten og dersom det blir et overskudd, vil dette gå til bandet for psykisk utviklingshemmede - «Spiller ingen rolle». >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
februar 2019
ma  ti on to fr
mars »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no