Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Variert program og mye mat under Marken

For første gang har Vestfossen fått to store arrangement samtidig. Førstkommende helg er det nemlig både Vestfossen Marken og Eiker Matfestival. Det betyr mange aktiviteter, underholdning og ikke minst mye mat.

Det er ventet mye publikum til Vestfossen-Marken og kanskje mer enn vanlig ettersom matfestivalen også vil trekke mye folk.

 

Egertorget Matfestival er historie og oppstår helgen 2. og 3. september som Eiker Matfestival på Fossesholm i Vestfossen. Samme helg er det også Vestfossen Marken, og det betyr mye folk på et lite sted denne helgen.
 
Marken starter allerede fredag med boder og diverse underholdning fra scenen i sentrum. I tillegg er det selvsagt tivoli for barn i alle aldre. Fredagen byr også på rusfritt diskotek, men det er flyttet til Papirkjelleren i år.
 
Lørdagens program på Marken byr på mye kjent, men en av Norges største komikere, Jonna Støme komme for å holde show midt på dagen. Han blir etterfulgt av Highland Fling som gir en liten konsert før de på kvelden inntar scenen utenfor gamle Dirty Dancing.

Hokksund-bandet Via Regia stiller på Kiwi-scenen lørdag for å holde en konsert.


Gratisunderholdning
Det som kjennetegner Marken er at all underholdning fra scenen er gratis. Ett av bandene som kommer hit lørdagen er Hokksund-bandet Via Regia. De er for tiden i studio og spiller inn en LP med egne låter i vise-sjangeren.
 
Bandet spiller lørdag kl. 16.00 under Vestfossen Marken og 8-10 av de nye låtene vil bli spilt der. Sangene har norske tekster om livets oppturer og nedturer. Via Regia består av familie-medlemmene Janne, Mats og Hans Nedberg, samt strengevirtuosen Johan Olin som trakterer gitar, dobro, banjo, mandolin og bass.
 
Søndag er det også et variert program, blant annet med en politisk debatt i anledning det forestående stortingsvalget.
 
Avslutningen starter som vanlig kl.18.00 og her blir det kåring av Årets Vestfossing, årets beste stand, VIFs ildsjel og mye annet.

Egertorget Matfestival er historie og er blitt til Eiker Matfestival på Fossesholm. Her blir det rikelig anledning til både kjøpe og smake på mye kortreist mat i tillegg til en rekke aktiviteter.


Matfestival på Fossesholm
Med normalt flere tusen besøkende til matfestivalen, er det ventet stor trafikk og vanskelige parkeringsforhold i Vestfossen denne helgen. Det kan derfor være en fordel om du tok buss eller tog.
 
Eiker Matfestival er begrenset til Fossesholm, men med gangavstand til marken blir det nok mye trafikk - også av gående begge veier.
 
Et av høydepunktene på årets matfestival er nok foredraget til Torkjell Berulfsen i storsalen. Det har ikke uventet tittelen «Brennevin er sunt». Før han entrer scenen er det Eiker Ølfabrikk som skal fortelle om ulike ølsorter og hva som gir ølet karakter.
 
Det blir også rikelig anledning til å kjøpe og smake på kortreist at denne helgen. Men det er som vanlig satset mye på at barna skal ha det gøy. Det blir derfor traktorkjøring, mange dyr på barnas bondegård og en rekke andre aktiviteter for denne gruppen.
 
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
oktober 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no