Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Prøysen for 17. gang på Fossesholm

For 17. året på rad arrangeres det Prøysen-forestilling på Fossesholm Herregård i Vestfossen, og for 17. gang er det en flunkende ny forestilling for alle aldre gjengen har å tilby.

Bilde fra premieren tirsdag kveld der publikum log og gråt på de «rette» stedene. Prøysen på Fossesholm har 10 forestillinger igjen og det er god mulighet til å skaffe seg billetter. (Foto: Privat)

 

Fremdeles er det Perleraden Musikkteater som står som produsenter, og i år er følgende skuespillere å treffe på scenen:
 
Lene Johansen Kløvstad fra Gjøvik, krokstadelvingene Ingeborg Amalie Hanssen og Trond Nilsen, Joachim Ness Thu fra Moss og helt ny av året; trønderenVictor Sotberg.
 
Gjengen kan reklamere med en forestilling i ekte Perleraden-stil, hvor de tar for seg flere av de tidligere publikumssuksessene som Patriot-Paula, Æille så nær som a Ingebjørg og Tango for to.
 
- Først og fremst er målet vårt å få deg til å le så du ramler av stolen, klarer vi det har vi gjort jobben vår, sier Ingeborg Hanssen.
 
Prøysen på Fossesholm ble startet i år 2000 av Hanssens foreldre, som en artig og annerledes sommerkonsert på fritiden. Arrangementet fikk en voldsom suksess og konseptet ble gjentatt hver sommer for stadig fullere saler. Til slutt så gjengen seg nødt til å flytte forestillingen fra steinfjøset, der den originalt hadde spilt; til ytterlåven, hvor det var plass til flere publikummere.
 
Den da ni år gamle Ingeborg står i år som kunstnerisk leder av forestillingen, og eier sammen med venninner og kollegaer Lene Johansen Kløvstad, Trine Dishington Mathiesen og selskapet Perleraden Musikkteater.
 
Forestillingen spilles fra 15. til 29. august med noen unntak. For mer informasjon besøk nettsiden eller følg gjengen på facebook og instagram.
 
 
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
oktober 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no