Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Nå kommer Sommertoget til Eiker-bygdene

I morgen onsdag kommer NRK Sommertoget til Buskerud. Det gjør en kort stopp på Kongsberg før det går videre til Darbu og Vestfossen - hvor det nå er rigget til stor folkefest. Nå er det store spørsmålet om været holder seg på arrangørens side.

Petter Anthon Næss har det kunstneriske ansvaret for onsdagens program i Vestfossen. Nå satser han bare på at værgudene er med på notene og at det regner fra seg i løpet av natta.

 

Over alt hvor Sommertoget har stanset, har det vært mange som har stilt opp for å hilse blant annet Perla og Fantorangen velkommen. Disse to figurene er utrolig populære blant barna og mange har varslet at de vil reise langt for å oppleve disse sammen med barna sine på Darbu og ikke minst på Vestfossen stasjon.

I Vestfossen, hvor toget skal være hele dagen, er det nå rigget til folkefest. En egen komité har i lengre tid jobbet med programmet for dagen, og det er Petter Anthon Næss som har fått det kunstneriske ansvaret med å sy det hele sammen.

Det blir en rekke kulturelle innslag og mye musikk, blant annet av kulturskolens ungdommer, profesjonelle musikere og lokale band. Nøyaktig hva NRK vil by på, vet vi ikke, men det blir sikkert et større show også fra den kanten.

- Vi håper været holder og at det blir den folkefesten vi har lagt opp til. Her får du det meste og det hele toppes selvsagt med TV-sendingen på kvelden. Men før det, kommer det til å skje mye på og rundt perrongen her i Vestfossen, sier Petter Anthon Næss.

Mange vil også stå langs togruta og hilse Sommertoget velkommen. Det kommer til Kongsberg kl. 12.15 og blir stående i en halv time før avgang videre østover. Darbu stasjon er beregnet ankomst kl. 13.19 og her blir det stående til kl. 13.32.

Deretter går turen til Vestfossen med ankomst kl. 13.42. Toget blir stående her helt til kl. 11.05 torsdag hvor turen går videre til Mjøndalen med beregnet ankomst kl. 11.16. Her blir det kun et 10 minutters stopp, men Nedre Eiker lar ikke denne muligheten gå fra seg til å markere egen bygd på TV. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
oktober 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no