Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Sommertog-programmet blir til folkefest

Nå er programmet for den lokale delen av showet rundt NRK Sommertoget sitt besøk i Vestfossen 16. august klart. Her finner du lokale artister og mange aktiviteter. Samtidig oppfordres alle til å stille opp langs togruta inn til Vestfossen.

Komiteen som har brukt mye tid på å sy sammen et program i forbindelse med NRKs besøk i Vestfossen. De gleder seg til 16. august og håper så mange som mulig stiller opp. (Foto: Roy’s Pressetjeneste)

 

NRK Sommertoget er en stor begivenhet for Vestfossen. Hele veien inn til stasjonen fra Kongsberg, vil det bli filmet. I tillegg regner vi med at helikopteret NRK bruker vil fly over deler av strekningen slik de har gjort ved andre destinasjoner på sin ferd i det ganske land.
 
- Vi oppfordrer derfor alle som kan, om å stille opp med flagg, bannere og ellers finne på artige ting langs ruta til toget. Her er det bare fantasien som setter grenser, sier kommunens koordinator, Jon Wold.
 
- Toget kommer til Vestfossen stasjon kl. 13.42. Fra da av håper vi at Parken og områdene rundt er fulle av folk. Kommunen og komiteen som har jobbet med dette arrangementet i lengre tid, satser i hvert fall på at dette blir en folkefest av de sjeldne, sier Wold.
 
Utstillinger og konserter
Det lokale programmet byr på en rekke ting. Blant annet blir det utstilling av lokalmat fra seks bønder fra Eiker. Programmet byr på konserter med lokale utøvere fra to scener og ikke minst blir det en rekke aktiviteter for barn og unge.
 
Det er også lagt ned et stort arbeid med å synliggjøre for NRK hva som finnes av mulige filmobjekter langs reiseruten inn til Vestfossen og videre gjennom kommunen til Nedre Eikers grense. Håpet er også at flest mulig stiller opp for å lage fest langs togruten.
 
Konsert- og underholdningsprogrammet inneholder alt fra Øvre Eiker Musikkorps til en profesjonell obo-spiller av internasjonal klasse. Men det er barn og unge som settes først denne dagen gjennom en rekke innslag der elever fra kulturskolen er medvirkende. I tillegg blir det lokale band og artister som skal sørge for at dette blir en minneverdig dag for Vestfossen.
 
 Hele prgrammet finner du HER >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
juni 2018
ma  ti on to fr
juli »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no