Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Eikers minste butikk har blitt større og bedre

23. oktober i 2015 åpnet Cera dørene sine i Vestfossen. Den gang var det Eikers minste interiør- og klesbutikk på kun 15 kvadratmeter. I dag åpnet de en langt større og bedre butikk - i de gamle lokalene til Sanseriet.

Christina Jensen (t.v.) og Anette H. Solbakken viser fram noe av sortimentet i sin nye butikk. Torsdag åpnet de med rød løper og noe godt i glassene.

 

Det er ikke mange butikklokaler i Vestfossen og få av dem er ledige. Men da Sanseriet valgte å legge ned i og med at Pernille ble hentet til stillingen som daglig leder i Rasmussen Blomster i Hokksund, åpnet muligheten seg til å få et større lokale.
 
- Vi synes det er synd at Vestfossen mistet en kjempefin blomsterbutikk, men dette ga oss muligheten til å utvide, sier innehaverne Anette H. Solbakken og Christina Jensen.
 
De to eier butikken sammen med sine respektive partnere og sammen har de pusset opp lokalet. De siste dagene har blitt lange og nettene måtte tas i bruk for å bli ferdige til torsdagens åpning med rød løper og servering til kundene.
 
Kundekvelder
Mens den første butikken var mest som et «showroom» for kundekvelder med presentasjon av varene de solgte, er den nye butikken full av varer. Her finner du primært dametøy og sko, samt noe interiør og gaveartikler. Og det var tydelig at kundene satte pris på det nye utvalget.
 
Damer på 30 pluss inntok formelig de nye lokalene etter åpningen kl. 18.00 torsdag. Her var det viktig å sikre seg et plagg som ikke «alle andre» har. For dette er en butikk som ikke fører det «alle andre» har.
 
Med nye lokaler blir det også mer butikktid og faste åpningstider. Det er viktig på et sted som Vestfossen, som trenger å øke handelen betraktelig. Men de to driverne tar ett steg av gangen - de ønsker å bygge opp forretningen og gjøre seg kjent før de begir seg ut på ting som koster mye penger. Så langt har det ikke vært noen lønn å få fra bedriften, men det håper de kan endre seg nå.
 

 
Kunder - det vil si damer i 30 pluss i alder - inntok butikken rett etter åpningen og var ivrige etter å sikre seg et antrekk som ikke «alle andre» har.
 
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
juni 2018
ma  ti on to fr
juli »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no