Visit Vestfossen


HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitvestfossen Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Dirty Dancing reunion med 40-års aldersgrense

Det ligger an til å bli en kjempefest av en reunion på Onkel Thor og i Papirkjellern i Vestfossen lørdag 19. august. Alle de tidligere ansatt på Dirty Dancing er bedt til «personalfest» og øvrige billetter går unna.

Bargjengen på Dirty Dancing hadde hendene fulle da det kunne være så mange som 500 innom på en kveld.

 

En festkomité med Jan Kristensen i spissen har sittet siden i vår og planlagt tidenes største reunion for både ansatte og gjester på det tidligere diskoteket, Dirty Dancing.
 
Dirty Dancing var en kjempesuksess i alle de årene de holdt åpent på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet. I de gamle nedlagte fabrikklokalene etter Vestfossen Cellulose klarte de det utrolige - å starte opp Eikers største diskotek og etter sigende også Buskeruds største. Folk fartet fra både fjern og nær til stedet der det i tillegg til diskotek også var konserter og andre aktiviteter.

 

Det var en solid gjeng som jobbet på Dirty Dancing i Vestfossen - distriktets største diskotek. Dessverre tok det slutt da skjenketiden ble innskrenket med én time av vår lokale politikere.


Blir kjempefest
Lørdag 19. august startet opp med personalfest fra klokken 16.00. Alle tidligere ansatte er invitert til å delta. Her vil de få servert middag på Onkel Thor, få en omvisning på sin gamle arbeidsplass og det vil bli lagt opp til mimring.
 
Klokken 20.00 åpnes det opp for andre gjester nede på Papirkjelleren. Maleriene som prydet veggene på Dirty Dancing - malt av den lokale kunstneren, Bjørn Kristoffersen - er blitt hentet frem og vil bli hengt opp. Bilder fra diverse aktiviteter og folk fra glanstiden vil rulle og gå på et stort lerret gjennom hele kvelden. Åttemannsbandet ACES spiller kjente og kjære låter fra 80- og 90-tallet. Det vil også bli noen konkurranser i løpet av kvelden.
Arrangementet var tenkt å være på Onkel Thor, men etter massivt forhåndssalg ble det besluttet å flytte det til Papirkjelleren for å huse flest mulig gjester. Over 300 har så langt meldt sin ankomst og flere ventes nå som ferietid er over og det nærmer seg.

Viggo Sandvik og Eldar Vågan trakk mye folk til Dirty Dancing, men Kim Larsen skal visstnok ha rekorden 17. mai 1990.

 


- Billettene går unna, så vi anbefaler folk å sikre seg mens det enda er noen igjen, sier Jan Kristensen.
 
Det som jo er litt spesielt med akkurat dette arrangementet er at det er 40-års aldergrense. Dette ble avgjort for å favne flest mulig av de gjestene som faktisk var gamle nok til å komme inn på Dirty Dancing den gang, og for å lage en fest for alle de som har gode minner derfra.
 
Dette har blitt veldig godt mottatt da det ikke er så mange arrangementer som er direkte målrettet mot denne aldersgruppen.
 
- På den måten vil vi jo også garantert møte mange gamle kjente som man kanskje ikke har sett på mange år. Veldig mange har syntes det har vært ekstra moro å bli spurt om legitimasjon når de kjøper billetter, sier Kristensen.
 

Billetter
Du får kjøpt billetter her:
 
Majas Kultursaervice - telefon 454 70 554
 
Onkel Thor - telefon 32 75 33 33

 

Dette bildet er fra åpningen av Dirty Dancing. Dagens driver av Onkel Thor, Jan Kristensen, er å se som nummer to fra venstre. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
juni 2018
ma  ti on to fr
juli »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre EikerVisithokksund.no

Visitmjondalen.no

Postkort fra HJEM

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord


(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no